«УкрКОТ»

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві в Киеве

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Багаторівневі та однорівневі стелі з гіпсокартону з підсвічуванням та тепло та звукоізоляцією. Ціни на обробку залежать від кількох факторів: кімнат, кухні, ванни та офісів.
ремонт квартири у фото ремонт своїми руками фото ремонт квартири своїми руками фото. Зведення стін з пазогребневих блоків, консультації та розрахунок вартості робіт здійснюється абсолютно безкоштовно! Замір та консультацію
Вартість обробки
слаботкова проводка у квартирі - TV, Складність роботи. Об "єм. Повна та часткова заміна електропроводки. Д.
Часом зрозуміти, установка електрощита у квартирі. Виклик фахівців на огляд,
Види оздоблювальних робіт:
Варіанти ремонту квартир:
Косметичний ремонт квартир
Капітальний ремонт квартир
ремонт квартир економ класу
наша бригада виконає ремонт квартир під ключ у Києві та області,
Загальнобудівельні роботи.
Знесення перегородок, демонтаж підлог, зняття старих покриттів
влаштування укосів із сендвіч-панелей,
Перепланування квартири
а також послуги з ремонту будинків, піноблоків, цегли, гіпсокартону
Стяжка, гідроізоляція
Стелі
Штукатурка, шпаклівка, фарбування стель. Встановлення жолобників, який буде кошторис на оздоблення квартири досить складно. Штучний паркет - укладання, Підвісні стелі (рейковий, "Армстронг" тощо).
Стіни
перенесення сушки для рушників, Штукатурювання стін. Шпаклівка, ґрунтовка, фарбування. Обклеювання шпалерами, шпалерами під фарбування. Облицювання стін керамічною плиткою. Обшивка стіновими панелями, вагонкою тощо. Венеціанська штукатурка та інші декоративні покриття. Заміна підвіконь. Влаштування прорізів у стінах Встановлення дверей, арки, портали.
Електрика
тому виїзд на виміри та розрахунок вартості здійснюється безкоштовно! Встановлює розетки, вимикачі, додаткові точки освітлення. Розведення водопостачання та каналізації ремонт квартир починається зі складання кошторису на оздоблювальні роботи. Телефон, інтернет, відеодомофон. Тепла підлога. Монтаж бра, люстр.
Підлоги
Укладання плитки, керамограніту, у тому числі з підігрівом. Кількість матеріалів і т. Циклювання, лакування. Укладання паркетної дошки. Укладання ламінату. Укладання лінолеуму, ковроліну. Монтаж плінтусів. Напівсуха стяжка підлоги.
Сантехніка
Заміна радіаторів опалення. Санвузол під ключ, поєднання санвузла, перепланування санвузла. Влаштування сантехнічних шаф. Наші ціни на ремонт квартир відповідають якості та приємно здивують вас. (поліпропілен, металопласт, мідь, залізо). Установка водонагрівача, фільтрів, редукторів, лічильників. Розеток та інших декоративних елементів. Змішувачів. Установка сантехнічного обладнання (унітаз, інсталяція, раковина, ванна, душова кабіна, пральна машина).
•Виміри, ремонт квартир класу люкс
Объявление актуально: в Киеве
Адрес: г. Ростов-на-Дону, ул. Доватора, №152/4
Компания РостФасад
Телефон: +78632245677
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Косметичний ремонт квартир будинків у Києві»
Это моё объявление