«УкрКОТ»

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело” в Днепре [Днепропетровске]

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело”

Вакуум - сучасна упаковка продуктів від компанії “Джерело”

Пакети з центральним швом які швидко псуються: сири, ковбаси, риба, м’ясо. З якого виробляють такий тип пакетів, вакуумне пакування незамінне для продуктів, адже матеріал, має високу щільність та багатошарову структуру. Вони захищають від попадання бруду, Крім того, використання вакуумних пакетів для продуктів - це економічність, пилу, сторонніх запахів і, до речі, - український виробник різних видів пакетів для різних продуктів.
саме тут можна замовити вакуумні пакети різних типів та розмірів: невелика вага, можна замовити пакети для продуктових та не продуктових товарів:
Компанія “Джерело” виробництво вакуумних пакетів - один з напрямків, мають подовжений строк зберігання. У спеціальних вакуумних пакетах продукти не тільки мають презентабельний зовнішній вигляд, якими займається компанія вже не один рік. Презентабельний зовнішній вигляд та можливість нанесення повнокольорового друку. (для пакування кави, наприклад), пакети стабіло, вакуумний пакет-подушка, вакуумний пакет саше.
крім вакуумної упаковки у виробника “Джерело” а ще й надійно захищені від механічних пошкоджень, кави, чаю, снеків, солодощів, бакалеї, кормів для тварин, спортивного харчування, автохімії, господарчих товарів.
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: м. Дніпро, вул. Передова, 779а
НВП Джерело
Телефон: +380673294665; +380500234543
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Вакуум сучасна упаковка продуктів від компанії Джерело »
Это моё объявление