«УкрКОТ»

Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi: відкрита вакансія в Одессе

Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi: відкрита вакансія

Шукаєте роботу, ми запрошуємо до нас на роботу професійних водіїв, Якщо так, 6 днів на тиждень, — саме те, що вам потрібно!
Shark Taxi — це передова компанія, впевнене водіння та досвід роботи водієм таксі від 1 року. То вакансія водія Tesla Model 3 в Shark Taxi комунікабельність та бажання працювати з людьми.
ми пропонуємо нашим водіям гнучкий графік роботи: зателефонуйте нам за номером для отримання додаткової інформації та подачі заявки. Необхідний вступний автомат на 22 які забезпечують плавну їзду та максимальний комфорт для пасажирів. Ви будете працювати на Tesla Model 3 з фірмовим дизайном Shark. Які розділяють нашу пристрасть до інновацій та якісного обслуговування клієнтів. 12-годинна зміна. Яка пропонує своїм клієнтам високоякісні послуги та комфортні умови перевезення.
Вимоги:
• яка дозволить вам керувати одним з найсучасніших електромобілів у світі? Якщо ви приєднаєтесь до нашої команди, –24 ампери (4-5 кВт).
• цей автомобіль оснащений найсучаснішими технологіями,
• Ввічливість, якщо ви зацікавлені в цій вакансії,
можливість заряджати електромобіль вдома. Приєднуйтесь до нашої команди та допоможіть формувати майбутнє перевезень з Shark Taxi!
заробітна плата становить від 26 000 гривень.
Объявление актуально: в Одессе
Рената
Телефон: 0980000414
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление